X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Tretma zavisnosti od droga

Ambulanca Specialistike e Psikiatrisë dhe Psikologjisë Klinike “Labyrinth”, ofron këto shërbime të trajtimit të varësisë nga drogat dhe alkooli:
•    Këshillim dhe psikoterapi individuale
•    Këshillim dhe psikoterapi familjare dhe në çift
•    Detoksikim ambulantor për drogat opiate
•    Terapi Mbajtëse me Metadon  (pa pagesë) 
•    Përshkrim i barërave dhe konsulta me psikiatrin
•    Teste të shpejta për detektimin  e drogës në organizëm 
•    Programe të strukturuara për parandalimin e rikthimit në droga (relaps)
 

Print
Posted: nov 6, 2017,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Najnovije vesti

Theme picker

Kancelarija u Prištini

Kontakt Priština
Ul. Gazmend Zajmi, Br. 42
10 000, Priština, Kosovo
Tel: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Kancelarija u Gnjilanu

Kontakt Gnjilane
Ul. Adem Jashari, Br. 94/B
60 000 Gnjilane, Kosovo
Tel: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Kancelarija u Prizrenu

Kontakt Prizren
Ul. Marin Barleti, Br. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Tel: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Kontaktirajte nas

Your Contact Information

Your Feedback