X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

TESTET RAPIDE PER DROGA

Qendra për këshillim dhe trajtim të varësisë “Labyrinth” ofron shërbimet per identifikim të prezencës së drogës në organizëm, me teste të shpejta, përmes urinës.


Në qendren tonë, bëhen këto testime per të identifikuar këto llojë të drogave:
•    Teste për THC (Marihuanë, bari);
•    Teste për Spice (Marihuanë sintetike);
•    Teste për MDMA (Ekstazi);
•    Teste për Amphetamine (Metanfetaminë);
•    Teste për Opiate (Heroinë, Morfinë);
•    Teste për Benzodiazepines (Trankuilizer, Qetësues);
•    Teste për Methadone;
•    Teste për Cocaine;
•    Teste për Barbiturates;
•    Teste për Buprenorphine;
•    Teste për Tramadol (Trodon).

Testet bëhen përmes urinës, ndërsa rezultatet dalin brenda pak minutave. Raporti për rezultatet e testimit, lëshohet me dëshirën e klientit ose me kërkesë të prindit, dhe të dhenat mbeten konfidenciale.
Substancat (drogat e përdorura) rrijnë në trup për rreth 6 ditë, në raste të përdorimit më afatgjatë dhe në doza më të mëdhaja mund të rrijnë deri në 10 ditë.  Kjo do të thotë që ju mund të kuptoni nëse përsoni ka përdorë drogë, më së largu para 10 ditë. 
 

Print
Posted: Nën 15, 2017,
Categories: Rapid drug tests,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Lajmet e fundit

Theme picker

Zyra në Prishtinë

Kontakti Prishtinë
Rr. Gazmend Zajmi, Nr. 42
10 000, Prishtinë, Kosovë
Tel: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Zyra në Gjilan

Kontakti Gjilan
Rr. Adem Jashari, Nr. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovë
Tel: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Zyra në Prizren

Kontakti Prizeren
Rr. Marin Barleti, Nr. 5
20 000 Prizren, Kosovë
Tel: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Na kontaktoni

Your Contact Information

Your Feedback