X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Novosti

02 July 2019/Author: Elion Zogjani/Number of views (0)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Tags:
01 July 2019/Author: Elion Zogjani/Number of views (0)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Tags:
Çrregullimet e të ngrënit dhe baza e tyre emocionale

Çrregullimet e të ngrënit dhe baza e tyre emocionale

A e njihni dikë që e privon vetën nga ushqimi, vuan urie sepse i duket vetja i/e trashë, ndonëse është e dukshme që është nënpeshë?. Apo dikë tjetër që hanë në mënyrë të pakontrolluar dhe kompulsive, një sasi aq të madhe ushqimi për një kohë të...
23 June 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (5420)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
A mund të tejkalohet ankthi apo depresioni vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente?

A mund të tejkalohet ankthi apo depresioni vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente?

Nëse e keni pyetur ndonjëherë vetën nëse ankthi, depresioni apo çrregullimet tjera jo psikotike, mund të tejkalohen vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente, përgjigja është një po e fuqishme. Secili profesionist i shëndetit mendor, i përditësuar...
23 May 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (8640)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
Çka e shkakton një fobi?

Çka e shkakton një fobi?

Fobia specifike nganjëherë zhvillohet pas një ngjarje traumatike (p.sh.pasi që dikush është sulmuar nga një kafshë ose pasi që ka mbetur i/e mbërthyer në një ashensor), pastaj vëzhgimi i të tjerëve që kalojnë një ngjarje traumatike (p.sh.nese...
23 April 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (14553)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
RSS
123456

Theme picker

Najnovije publikacije

Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

  • 2 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

  • 1 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

RSS

Theme picker

Kancelarija u Prištini

Kontakt Priština
Ul. Gazmend Zajmi, Br. 42
10 000, Priština, Kosovo
Tel: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Kancelarija u Gnjilanu

Kontakt Gnjilane
Ul. Adem Jashari, Br. 94/B
60 000 Gnjilane, Kosovo
Tel: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Kancelarija u Prizrenu

Kontakt Prizren
Ul. Marin Barleti, Br. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Tel: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Kontaktirajte nas

Your Contact Information

Your Feedback