X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Professionals

Gentiana Kuqi Tishukaj

Gentiana Kuqi Tishukaj

Psikologe e licencuar (nga Ministria e Shëndetësisë, Republika e Kosovës)

Studimet: 
Studimet bazike në Psikologji, Universiteti i Prishtinës, Prishtinë.
Studimet master, Psikologji Klinike Profesionale, Albanian University-Shqipëri.
Studimet master, Psikologji Klinike dhe Shëndeti, Universiteti i Prishtinës, Prishtinë. 


Shërbimet:  Trajtimi i varësisë nga drogat dhe alkooli. Këshillim dhe psikoterapi individuale për adoleshent dhe të rritur. Këshillim dhe psikoterapi familjare dhe në qift. 


Praktika dhe përvoja klinike: 
Ambulanca Specialistike e Psikiatrisë dhe Psikologjisë Klinike “Labyrinth”, Prishtinë. ( Përvojë pune katër vjeçare dhe vazhdon)
Qendra e Shëndetit Mendor, Prishtinë. ( Punë praktike një vjeçare)
Down Syndrome Kosova, Prishtinë. ( Përvojë pune tri vjeçare)

Print
Posted: Jan 31, 2018,
Categories: Proffesionals,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Latest News

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback