X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Professionals

Brikenë Bunjaku

Brikenë Bunjaku

Psikologe e Këshillimit

Shërbimet: Këshillim individual dhe në qifte, si dhe punë në grupe për vetë-fuqizim përmes teknikave të yogës dhe mindfulness.  

Ekspertiza profesionale: Trajtimi I varësisë nga drogat dhe alkooli, çrregullimi I të ngrënit, menaxhimit të stresit, çrregullimeve të ankthit, depresionit si dhe vetë-zhvillimit. 

Përvoja klinike: Ambulanca Specialistike e Psikiatrisë dhe Psikologjisë Klinike “Labyrinth”.
Edukimi: Master në Counselling Psychology nga Yorkville University, Kanadë.

Print
Posted: Jan 31, 2018,
Categories: Proffesionals,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Latest News

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback