X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

News

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Të rinjët sot fillojnë përdorimin e marihuanës për shumë arsye. Kurioziteti, presioni nga bashkëmoshatarët dhe dëshira për ti takuar grupit janë këto disa nga arsyet më të zakonëshme që adoloshentët potencojnë që i shtynë ata drejt përdorimit të...
23 July 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (25097)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Përse disa të rinjë përdorin drogë, ndërsa disa të tjerë jo?

Përse disa të rinjë përdorin drogë, ndërsa disa të tjerë jo?

Shumë shpesh kemi hasur në këtë pyetje dhe vazhdon të parashtrohet pothuajse cdo ditë. Eshtë një pyetje me shumë përgjigje dhe hipoteza të ndryshme që ngrisin personat që kanë një familjarë një shok/shoqe ose edhe që vetem shohin dikë duke kaluar...
23 April 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (62461)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Varësia nga drogat-sëmundje kronike e trurit

Varësia nga drogat-sëmundje kronike e trurit

A është varësia nga drogat një sjellje e devijuar apo është sëmundje kronike e “trurit”? Studimet e fundit e mbështesin këtë të dytën. Varësia nga droga është një sëmundje kronike, rikthyese e trurit, që shoqërohet me sjellje...
23 March 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (32708)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Është mbajtur Trajnimi për stafin mjekësor për çështjet e te drejtave te njeriut për përdoruesit e drogës “Afa” Prishtine

Është mbajtur Trajnimi për stafin mjekësor për çështjet e te drejtave te njeriut për përdoruesit e drogës “Afa” Prishtine

Organizata Joqeveritare “Labyrinth” ne kuader te projektit "Mbrojtja dhe fuqizimi i te drejtave te njeriut tek perdoruesit e drogave ne Kosove” (ENDURE), projekt i financuar nga BE-ja dhe menaxhuar nga Zyra e...
09 March 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (21560)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Informimi dhe monitorimi I vajzave të reja në qytetin e Ferizajit

Informimi dhe monitorimi I vajzave të reja në qytetin e Ferizajit

Me 03 Mars e Shtunë 2018,OJQ Labirinti organizoi ne qytetin e Ferizait, nje sesion informues mbi misionin e projektit  “Mbrotja dhe Fuqizimi i  të drerjtave të përdoruesve të Drogave në Kosovë –ENDURE, projekt i financuare...
05 March 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (26225)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
RSS
123

Theme picker

Latest Publications

Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

  • 2 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

  • 1 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

RSS

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback