X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

News

Seanca te yoges me studentet e Universitetit AAB

Seanca te yoges me studentet e Universitetit AAB

Ka shume vite qe studentet e psikologjise dhe punes sociale e mbajne praktiken e tyre ne Labirint. Stafi i Labirintit punon zellshem qe keta studente t'i kene te gjitha informacionet sa u perket drogave dhe vecorive te popullates perdorues...
01 March 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (18520)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Të flasim për shëndetin mendor dhe mirëqenien tonë emocionale

Të flasim për shëndetin mendor dhe mirëqenien tonë emocionale

Shëndeti mendor është një nga faktorët më të rëndësishëm në përcaktimin e cilësisë së jetës sonë.  Për fat të keq, shumë njerëz vuajnë ose ndihen të dërmuar emocionalisht pa nevojë, sepse nuk arrijnë të kërkojnë ndihmë profesionale. Nëse...
23 February 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (17636)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
LD50 (Lethal Dose of 50%) / Dozën vdekjeprurese të 50%

LD50 (Lethal Dose of 50%) / Dozën vdekjeprurese të 50%

Në foton më poshtë mund të shihni LD50 (Lethal Dose of 50%) / Dozën vdekjeprurese të 50%, ndryshe e shpjeguar si sasia e një agjenti toksik që është e mjaftueshme për të vrarë 50 për qind të një popullsi të kafshëve zakonisht brenda një kohe të...
30 August 2017/Author: SuperUser Account/Number of views (22965)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: News
Tags:
Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)

Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)

Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”) ka për qëllim përmirësimin e politikave dhe praktikave të organizatave qeveritare dhe jo-qeveritare lidhur me të rinjtë në rrezik të përjashtimit social. Termi...
23 August 2017/Author: SuperUser Account/Number of views (25500)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: News
Tags:
Ndarja e certifikatave për pjesëmarrësit e trajnimit

Ndarja e certifikatave për pjesëmarrësit e trajnimit

Ndahen certifikatat për pjesëmarrësit e trajnimit për parandalimin e përdorimit të drogave, ndër të certifikuarve punonjës të OJQ Labyrinth

10 July 2017/Author: SuperUser Account/Number of views (23517)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: News
Tags:
RSS
123

Theme picker

Latest Publications

Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

  • 2 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

  • 1 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

RSS

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback