X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

News

02 July 2019/Author: Elion Zogjani/Number of views (0)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Tags:
01 July 2019/Author: Elion Zogjani/Number of views (0)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Tags:
Çrregullimet e të ngrënit dhe baza e tyre emocionale

Çrregullimet e të ngrënit dhe baza e tyre emocionale

A e njihni dikë që e privon vetën nga ushqimi, vuan urie sepse i duket vetja i/e trashë, ndonëse është e dukshme që është nënpeshë?. Apo dikë tjetër që hanë në mënyrë të pakontrolluar dhe kompulsive, një sasi aq të madhe ushqimi për një kohë të...
23 June 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (5985)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
A mund të tejkalohet ankthi apo depresioni vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente?

A mund të tejkalohet ankthi apo depresioni vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente?

Nëse e keni pyetur ndonjëherë vetën nëse ankthi, depresioni apo çrregullimet tjera jo psikotike, mund të tejkalohen vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente, përgjigja është një po e fuqishme. Secili profesionist i shëndetit mendor, i përditësuar...
23 May 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (9672)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
Çka e shkakton një fobi?

Çka e shkakton një fobi?

Fobia specifike nganjëherë zhvillohet pas një ngjarje traumatike (p.sh.pasi që dikush është sulmuar nga një kafshë ose pasi që ka mbetur i/e mbërthyer në një ashensor), pastaj vëzhgimi i të tjerëve që kalojnë një ngjarje traumatike (p.sh.nese...
23 April 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (15896)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
RSS
123456

Theme picker

Latest Publications

Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

  • 2 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Rast Studimor për përmirësimin e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë

Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

  • 1 July 2019
  • Author: Elion Zogjani
  • Number of views: 0
  • 0 Comments
Manual per trajtimin e rasteve të përdorimit të drogës

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

RSS

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback