X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Për ne

Theme picker

 

Safet Blakaj

Drejtor ekzekutiv dhe themelues i OJQ “Labyrinth”

Ekspertiza profesionale dhe edukimi:
• Studime bachelor dhe master në Defektologji në Universitetin e Beogradit, Specializimi në lëminë e Adiktologjisë/Varësisë;

Përvoja klinike:
Që nga viti 1997, edhe sot vazhdon të punoj ne programet parandaluese dhe të trajtimit me përdorues të drogave; Konsulent në burgjet e Kosovës (11 vite përvojë)

Profesionistët


Takohuni me profesionistët tanë:

Për caktimin e terminëve për seancë, mund të telefononi në: +381 38 230 104
Gentiana Kuqi Tishukaj 31 January 20180

Gentiana Kuqi Tishukaj

Psikologe e licencuar
Brikenë Bunjaku 31 January 20180

Brikenë Bunjaku

Psikologe e Këshillimit
Brikena Krasniqi Hoti 31 January 20180

Brikena Krasniqi Hoti

Specialiste e Psikologjisë Klinike dhe Psikoterapisë
RSS

Theme picker

Zyra në Prishtinë

Kontakti Prishtinë
Rr. Gazmend Zajmi, Nr. 42
10 000, Prishtinë, Kosovë
Tel: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Zyra në Gjilan

Kontakti Gjilan
Rr. Adem Jashari, Nr. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovë
Tel: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Zyra në Prizren

Kontakti Prizeren
Rr. Marin Barleti, Nr. 5
20 000 Prizren, Kosovë
Tel: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Na kontaktoni

Your Contact Information

Your Feedback