X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Rapid tests for the detection of drugs in body

Qendra për këshillim dhe trajtim të varësisë “Labyrinth” ofron shërbimet per identifikim të prezencës së drogës në organizëm, me teste të shpejta, përmes urinës.


Në qendren tonë, bëhen këto testime per të identifikuar këto llojë të drogave:
•    Teste për THC (Marihuanë, bari);
•    Teste për Spice (Marihuanë sintetike);
•    Teste për MDMA (Ekstazi);
•    Teste për Amphetamine (Metanfetaminë);
•    Teste për Opiate (Heroinë, Morfinë);
•    Teste për Benzodiazepines (Trankuilizer, Qetësues);
•    Teste për Methadone;
•    Teste për Cocaine;
•    Teste për Barbiturates;
•    Teste për Buprenorphine;
•    Teste për Tramadol (Trodon).

Testet bëhen përmes urinës, ndërsa rezultatet dalin brenda pak minutave. Raporti për rezultatet e testimit, lëshohet me dëshirën e klientit ose me kërkesë të prindit, dhe të dhenat mbeten konfidenciale.
Substancat (drogat e përdorura) rrijnë në trup për rreth 6 ditë, në raste të përdorimit më afatgjatë dhe në doza më të mëdhaja mund të rrijnë deri në 10 ditë.  Kjo do të thotë që ju mund të kuptoni nëse përsoni ka përdorë drogë, më së largu para 10 ditë. 
 

Print
Posted: Nov 15, 2017,
Categories: Rapid drug tests,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Latest News

Invitation to tender for supply of a vehicle for the needs of project RELIEF

 • 13 September 2021
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 42
 • 0 Comments
Invitation to tender for supply of a vehicle for the needs of project RELIEF

Kombinimi i Drogave

 • 13 April 2021
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 2
 • 0 Comments
Kombinimi i Drogave

Politikat e drogave - nje histori e shkurte

 • 29 August 2019
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 0
 • 0 Comments
Politikat e drogave - nje histori e shkurte
RSS

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback