X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Psychotherapy & Counseling

Mirësevini në Ambulancën Specialistike të Psikiatrisë dhe Psikologjisë Klinike “Labyrinth”.

Qendra jonë e këshillimit dhe psikoterapisë ofron këto shërbime psikologjike cilësore:
•    Këshillim dhe Psikoterapi individuale për adoleshentë dhe të rritur
•    Këshillim dhe psikoterapi familjare dhe në çift.

Psikologët tanë janë të edukuar dhe trajnuar në fushën e psikologjisë klinike, të këshillimit dhe psikologjisë së shëndetit. Ata posedojnë njohuri dhe ekspertizë në fushën e vlerësimit, diagnostikimit dhe trajtimit të problemeve të ndryshme emocionale, interpersonale dhe të sjelljes. Ata përdorin një shumëllojshmëri metodash të mbështetura në mënyrë shkencore, për t’ju ndihmuar që të arrini ndryshimin e përshtatshëm, për të pasur një jetë më të përmbushur.
 

Print
Posted: Nov 6, 2017,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Latest News

Invitation to tender for supply of a vehicle for the needs of project RELIEF

 • 13 September 2021
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 42
 • 0 Comments
Invitation to tender for supply of a vehicle for the needs of project RELIEF

Kombinimi i Drogave

 • 13 April 2021
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 2
 • 0 Comments
Kombinimi i Drogave

Politikat e drogave - nje histori e shkurte

 • 29 August 2019
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 0
 • 0 Comments
Politikat e drogave - nje histori e shkurte
RSS

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback