X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Treatment of addiction

Ambulanca Specialistike e Psikiatrisë dhe Psikologjisë Klinike “Labyrinth”, ofron këto shërbime të trajtimit të varësisë nga drogat dhe alkooli:
•    Këshillim dhe psikoterapi individuale
•    Këshillim dhe psikoterapi familjare dhe në çift
•    Detoksikim ambulantor për drogat opiate
•    Terapi Mbajtëse me Metadon  (pa pagesë) 
•    Përshkrim i barërave dhe konsulta me psikiatrin
•    Teste të shpejta për detektimin  e drogës në organizëm 
•    Programe të strukturuara për parandalimin e rikthimit në droga (relaps)
 

Print
Posted: Nov 6, 2017,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Latest News

Invitation to tender for supply of a vehicle for the needs of project RELIEF

 • 13 September 2021
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 42
 • 0 Comments
Invitation to tender for supply of a vehicle for the needs of project RELIEF

Kombinimi i Drogave

 • 13 April 2021
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 2
 • 0 Comments
Kombinimi i Drogave

Politikat e drogave - nje histori e shkurte

 • 29 August 2019
 • Author: Elion Zogjani
 • Number of views: 0
 • 0 Comments
Politikat e drogave - nje histori e shkurte
RSS

Theme picker

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback