X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS
Globalni fond

Globalni fond

Labyrinth është nën-marrës i grantit të Fondit Global për HIV-in në Kosovë, përmes CDF (Community Development Fund), në kuadër të Programit për Parandalimin e HIV-it. Ky program fokusohet në parandalimin e HIV-it dhe zvogëlimin e dëmeve në mesin e popullatave vulnerabile, i cili ka nisur te implementohet në fund të vitit 2008.

Više

Projekat Endure

Endure

Mbështetje psikologjike & juridike për përdoruesit e drogës.
Forcimi i kapaciteteve të akterëve të ndryshëm te përdoruesit e drogës.
Ngritja e vetëdijes për të drejtat e njeriut, anti-diskriminimin, & anti-stigmatizimin e përdoruesve të drogës.

Više

Projekat Droge Info

Droge Info

Projekti i quajtur “Fakte mbi drogat” ka për qëllim informimin dhe edukimin e të rinjëve dhe të interesuarve të tjerë (prindërit, edukatorët, etj ) për drogat dhe për pasojat shëndetësore, sociale dhe ligjore që sjell përdorimi i drogave.

Više

Najnovije vesti

Stilet e prindërimit,përse janë të rëndësishëm?

Stilet e prindërimit,përse janë të rëndësishëm?

Stilet e prindërimit kategorizohen bazuar në dy dimensione të sjelljes së prindërve, dimensioni i kërkesës, i cili i referohet shkallës në të...

Kam fobi,si mund ta tejkalojë?

Kam fobi,si mund ta tejkalojë?

Fobia  është një lloj i çrregullimit të ankthit, në të cilën personi shfaq frikë të tepruar ose të paarsyeshme, të vazhdueshme dhe intensive...

Cilat janë drogat që krijojnë më tepër varësi?

Cilat janë drogat që krijojnë më tepër varësi?

Cilat janë drogat prej të cilave njerëzit varen më tepër? Duket një përgjigje e thjeshtë, por në fakt varet se kë pyesni. Sipas studiusve,...

RSS

Najnovije publikacije

Exploratory prison 31 oktobar 2017

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

IMPACT Final Report Kosovo HV 31 oktobar 2017

IMPACT Final Report Kosovo HV

Short Description

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9) 31 oktobar 2017

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)

Psychoactive Substance Use eng 09 31 oktobar 2017

Psychoactive Substance Use eng 09

RSS

Galeria

ČLAN U:

 

Kancelarija u Prištini

Kontakt Priština
Ul. Gazmend Zajmi, Br. 42
10 000, Priština, Kosovo
Tel: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Kancelarija u Gnjilanu

Kontakt Gnjilane
Ul. Adem Jashari, Br. 94/B
60 000 Gnjilane, Kosovo
Tel: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Kancelarija u Prizrenu

Kontakt Prizren
Ul. Marin Barleti, Br. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Tel: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Kontaktirajte nas

Your Contact Information

Your Feedback