X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Ky është Live Chat.

Ju lutem, ndjehuni të lirë të kontaktoni mene në kohë reale përmes Live Chat-it. Në rast që ju vonojmë përgjigjen, ju lutemi shkruani email adresën tuaj dhe ne do të ju kontaktojmë sa më parë që të jetë e mundur.

Orari jonë i punës është e hëne - e premte: 10:00 - 17:00

 

Zyra në Prishtinë

Kontakti Prishtinë
Rr. Gazmend Zajmi, Nr. 42
10 000, Prishtinë, Kosovë
Tel: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Zyra në Gjilan

Kontakti Gjilan
Rr. Adem Jashari, Nr. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovë
Tel: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Zyra në Prizren

Kontakti Prizeren
Rr. Marin Barleti, Nr. 5
20 000 Prizren, Kosovë
Tel: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Na kontaktoni

Your Contact Information

Your Feedback