X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Rapid tests for the detection of drugs in body

Qendra për këshillim dhe trajtim të varësisë “Labyrinth” ofron shërbimet per identifikim të prezencës së drogës në organizëm, me teste të shpejta, përmes urinës.


Në qendren tonë, bëhen këto testime per të identifikuar këto llojë të drogave:
•    Teste për THC (Marihuanë, bari);
•    Teste për Spice (Marihuanë sintetike);
•    Teste për MDMA (Ekstazi);
•    Teste për Amphetamine (Metanfetaminë);
•    Teste për Opiate (Heroinë, Morfinë);
•    Teste për Benzodiazepines (Trankuilizer, Qetësues);
•    Teste për Methadone;
•    Teste për Cocaine;
•    Teste për Barbiturates;
•    Teste për Buprenorphine;
•    Teste për Tramadol (Trodon).

Testet bëhen përmes urinës, ndërsa rezultatet dalin brenda pak minutave. Raporti për rezultatet e testimit, lëshohet me dëshirën e klientit ose me kërkesë të prindit, dhe të dhenat mbeten konfidenciale.
Substancat (drogat e përdorura) rrijnë në trup për rreth 6 ditë, në raste të përdorimit më afatgjatë dhe në doza më të mëdhaja mund të rrijnë deri në 10 ditë.  Kjo do të thotë që ju mund të kuptoni nëse përsoni ka përdorë drogë, më së largu para 10 ditë. 
 

Print
Posted: Nov 15, 2017,
Categories: Rapid drug tests,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Latest News

Asgjë nuk është ashtu siq duket

Asgjë nuk është ashtu siq duket
ASGJË NUK ËSHTË ASHTU SIQ DUKET Nëse keni një mik apo anëtarë të familjës që vuan...

Ankthi dhe frika se do të çmendem

Ankthi dhe frika se do të çmendem
Nga përvoja ime profesionale me njerëzit që vuajnë nga ankthi apo sulmet e panikut, si...

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?
Të rinjët sot fillojnë përdorimin e marihuanës për shumë arsye. Kurioziteti, presioni...
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback