X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

AMBULATORY DETOXIFICATION FOR OPIATES

Detoksikimi ose pastrimi i organizmit nga drogat, është procedure mjekësore, që realizohet 1 ose 2 x  në dite për përdorues të drogave opiate (heroinë, morfinë) duke marrë parasysh shkallën e varësisë nga drogat. Gjatë kësaj procedure jepet tretje fiziologjike intravenoze, e cila administrohet bazuar në konsultat me mjekun përkatës, sipas protokolleve mjekësore për trajtim të sëmundjeve të varësisë.


Shërbimi është ambulantor  (jo hospitalizim) d.m.th, me qëndrim ditor për klientë, gjatë marrjes së terapisë.

Print
Posted: Nov 15, 2017,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Latest News

Përse disa të rinjë përdorin drogë, ndërsa disa të tjerë jo?

Përse disa të rinjë përdorin drogë, ndërsa disa të tjerë jo?
Shumë shpesh kemi hasur në këtë pyetje dhe vazhdon të parashtrohet pothuajse cdo ditë....

Është mbajtur Trajnimi për stafin mjekësor për çështjet e te drejtave te njeriut për përdoruesit e drogës “Afa” Prishtine

Është mbajtur Trajnimi për stafin mjekësor për çështjet e te drejtave te njeriut për përdoruesit e drogës “Afa” Prishtine
Organizata Joqeveritare “Labyrinth” ne kuader te projektit "Mbrojtja...

Informimi dhe monitorimi I vajzave të reja në qytetin e Ferizajit

Informimi dhe monitorimi I vajzave të reja në qytetin e Ferizajit
Me 03 Mars e Shtunë 2018,OJQ Labirinti organizoi ne qytetin e Ferizait, nje sesion...
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback