X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Professionals

Brikena Krasniqi Hoti

Brikena Krasniqi Hoti

Specialiste e Psikologjisë Klinike dhe Psikoterapisë

Specialiste e Psikologjisë Klinike dhe Psikoterapisë (E licencuar nga Ministria e Shëndetësisë, Republika e Kosovës). 

Shërbimet:  Këshillim dhe Psikoterapi individuale për adoleshentë dhe të rritur. 
                     Këshillim dhe psikoterapi familjare dhe në çift.

Ekspertiza profesionale: Trajtimi i varësisë nga drogat dhe alkooli, trajtimi i çrregullimeve të ankthit, depresionit, traumës dhe çrregullimeve të të ngrënit.

Përvoja klinike: Ambulanca Specialistike e Psikiatrisë dhe Psikologjisë Klinike “Labyrinth” (8 vjet përvojë pune klinike dhe vazhdon).  
Klinika e Psikiatrisë në QKUK (1 vjet përvojë klinike). Klinika e Neurologjisë në QKUK (6 muaj përvojë klinike). Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë (1 vjet përvojë klinike). 
Edukimi: Studimet bazike në Psikologji dhe studimet master në Psikologji Klinike dhe Shëndeti, në Universitetin e Prishtinës. Po ashtu, ka përfunduar shkollimin specialistik për Psikologji Klinike dhe Psikoterapi, të udhëhequr nga profesorë të Universitetit të Baselit nga Zvicërra, mbikqyrur nga Ministria e Shëndetësisë.  

Print
Posted: Jan 31, 2018,
Categories: Proffesionals,
Comments: 0,
Tags:
Rate this article:
No rating

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Latest News

OPEN CALL FOR GRANTING SMALL GRANTS

  • 27 September 2018
  • Author: Nazlije Berisha
  • Number of views: 20249
  • 0 Comments
OPEN CALL FOR GRANTING SMALL GRANTS
The ARYSE (At-Risk Youth of Social Exclusion) Network, with Labyrinth as a part...

Frika nga sëmundjet

Frika nga sëmundjet
Kur ankthi juaj, e jo sëmundja juaj fizike, ju shkakton më shumë shqetësime. A...

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?
Të rinjët sot fillojnë përdorimin e marihuanës për shumë arsye. Kurioziteti, presioni...
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback