X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

News

Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)

Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”)

Projekti ARYSE (“Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik”) ka për qëllim përmirësimin e politikave dhe praktikave të organizatave qeveritare dhe jo-qeveritare lidhur me të rinjtë në rrezik të përjashtimit social. Termi...
23 August 2017/Author: SuperUser Account/Number of views (14746)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: News
Tags:
Ndarja e certifikatave për pjesëmarrësit e trajnimit

Ndarja e certifikatave për pjesëmarrësit e trajnimit

Ndahen certifikatat për pjesëmarrësit e trajnimit për parandalimin e përdorimit të drogave, ndër të certifikuarve punonjës të OJQ Labyrinth

10 July 2017/Author: SuperUser Account/Number of views (13714)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: News
Tags:
RSS
123

Latest Publications

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

IMPACT Final Report Kosovo HV

IMPACT Final Report Kosovo HV

Short Description

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback