X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

News

A mund të tejkalohet ankthi apo depresioni vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente?

A mund të tejkalohet ankthi apo depresioni vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente?

Nëse e keni pyetur ndonjëherë vetën nëse ankthi, depresioni apo çrregullimet tjera jo psikotike, mund të tejkalohen vetëm me psikoterapi dhe pa medikamente, përgjigja është një po e fuqishme. Secili profesionist i shëndetit mendor, i përditësuar...
23 May 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (1784)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
Çka e shkakton një fobi?

Çka e shkakton një fobi?

Fobia specifike nganjëherë zhvillohet pas një ngjarje traumatike (p.sh.pasi që dikush është sulmuar nga një kafshë ose pasi që ka mbetur i/e mbërthyer në një ashensor), pastaj vëzhgimi i të tjerëve që kalojnë një ngjarje traumatike (p.sh.nese...
23 April 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (4318)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
Stilet e prindërimit,përse janë të rëndësishëm?

Stilet e prindërimit,përse janë të rëndësishëm?

Stilet e prindërimit kategorizohen bazuar në dy dimensione të sjelljes së prindërve, dimensioni i kërkesës, i cili i referohet shkallës në të cilën prindërit përpiqen të kontrollojnë sjelljen e fëmijeve të tyre dhe dimensioni i ndjeshmërisë i...
23 March 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (5298)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
Kam fobi,si mund ta tejkalojë?

Kam fobi,si mund ta tejkalojë?

Fobia  është një lloj i çrregullimit të ankthit, në të cilën personi shfaq frikë të tepruar ose të paarsyeshme, të vazhdueshme dhe intensive të shkaktuar nga një objekt ose situatë specifike. Objekti apo situata e caktuar,  të cilës i...
23 February 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (6015)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
Cilat janë drogat që krijojnë më tepër varësi?

Cilat janë drogat që krijojnë më tepër varësi?

Cilat janë drogat prej të cilave njerëzit varen më tepër? Duket një përgjigje e thjeshtë, por në fakt varet se kë pyesni. Sipas studiusve, potenciali i një droge për t’i bërë njerëzit të varur pas saj gjykohet në termin e dëmeve që...
23 January 2019/Author: Nazlije Berisha/Number of views (5382)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Blog
Tags:
RSS
12345

Latest Publications

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

IMPACT Final Report Kosovo HV

IMPACT Final Report Kosovo HV

Short Description

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback