X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

News

Asgjë nuk është ashtu siq duket

Asgjë nuk është ashtu siq duket

ASGJË NUK ËSHTË ASHTU SIQ DUKET Nëse keni një mik apo anëtarë të familjës që vuan nga ankthi, depresioni, sulmet e panikut apo ndonjë vështirësi tjetër emocionale/mendore, më e keqja që mund të bëni është t’i gjykoni, duke u thënë:...
23 July 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (1393)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Ankthi dhe frika se do të çmendem

Ankthi dhe frika se do të çmendem

Nga përvoja ime profesionale me njerëzit që vuajnë nga ankthi apo sulmet e panikut, si dhe nga njërëzit që më shkruajnë dhe bëjnë pyetje në lidhje me ankthin, pyetja me e shpeshte që më bëjnë është: “A do të çmendem? A është ankthi një...
23 June 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (633)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Të rinjët sot fillojnë përdorimin e marihuanës për shumë arsye. Kurioziteti, presioni nga bashkëmoshatarët dhe dëshira për ti takuar grupit janë këto disa nga arsyet më të zakonëshme që adoloshentët potencojnë që i shtynë ata drejt përdorimit të...
23 May 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (3765)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Përse disa të rinjë përdorin drogë, ndërsa disa të tjerë jo?

Përse disa të rinjë përdorin drogë, ndërsa disa të tjerë jo?

Shumë shpesh kemi hasur në këtë pyetje dhe vazhdon të parashtrohet pothuajse cdo ditë. Eshtë një pyetje me shumë përgjigje dhe hipoteza të ndryshme që ngrisin personat që kanë një familjarë një shok/shoqe ose edhe që vetem shohin dikë duke kaluar...
23 April 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (4155)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
Është mbajtur Trajnimi për stafin mjekësor për çështjet e te drejtave te njeriut për përdoruesit e drogës “Afa” Prishtine

Është mbajtur Trajnimi për stafin mjekësor për çështjet e te drejtave te njeriut për përdoruesit e drogës “Afa” Prishtine

Organizata Joqeveritare “Labyrinth” ne kuader te projektit "Mbrojtja dhe fuqizimi i te drejtave te njeriut tek perdoruesit e drogave ne Kosove” (ENDURE), projekt i financuar nga BE-ja dhe menaxhuar nga Zyra e...
09 March 2018/Author: Nazlije Berisha/Number of views (4136)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: NewsBlog
Tags:
RSS
12

Latest Publications

Exploratory prison

Exploratory prison

Short summary for Exploratory prison(10)

Short summary for Exploratory prison(10)111

IMPACT Final Report Kosovo HV

IMPACT Final Report Kosovo HV

Short Description

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)

Mbroje-veten-per-tburgosur-english(9)
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback