X
GO
en-GBsq-ALsr-Latn-RS

Gallery

Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik
581 Rate this article:
No rating

Rrjeti i Fuqizimit Social për të Rinjtë në Rrezik

Flojera Thaqi

Latest News

Asgjë nuk është ashtu siq duket

Asgjë nuk është ashtu siq duket
ASGJË NUK ËSHTË ASHTU SIQ DUKET Nëse keni një mik apo anëtarë të familjës që vuan...

Ankthi dhe frika se do të çmendem

Ankthi dhe frika se do të çmendem
Nga përvoja ime profesionale me njerëzit që vuajnë nga ankthi apo sulmet e panikut, si...

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?

Përse të rinjët fillojnë të përdorin marihuanë?
Të rinjët sot fillojnë përdorimin e marihuanës për shumë arsye. Kurioziteti, presioni...
RSS

Prishtina Office

Kontakti Prishtinë
Str. Gazmend Zajmi, No. 42
10 000, Prishtina, Kosovo
Phone: +381(0)38/230104
E-mail: labirinti@gmail.com

Gjilan Office

Kontakti Gjilan
Str. Adem Jashari, No. 94/B
60 000 Gjilan, Kosovo
Phone: 0280 32 54 00
E-mail: labirinti@gmail.com

Prizren Office

Kontakti Prizeren
Str. Marin Barleti, No. 5
20 000 Prizren, Kosovo
Phone: 029 22 30 21
E-mail: labirinti.pz@gmail.com

Contact Us

Your Contact Information

Your Feedback